Rekisteröintisopimus

Osallistumalle tälle foorumille hyväksyt ehdon, ettet lähet mitään laissa julkaistavaksi kiellettyä etkä mitään muita foorumilaisia loukkaavaa materiaalia näkyväksi tämän foorumin missään osassa.

Vastaat itse lähettämäsi materiaalin laadusta ja foorumin ylläpito ei kanna puolestasi mitään vastuuta. Ylläpito pyytää ilmoittamaan kaikesta mahdollisesti foorumia vahingoittavasta materiaalista, mutta tämä pyyntö ei vapauta kyseisen materiaalin lähettäjää vastuistaan.

Ylläpito varaa oikeuden harkintansa mukaan siirtää tai poistaa mitä tahansa materiaalia, jonka lähetät tälle foorumille.

Antamasi sähköpostiosoite, käyttäjätunnus ja  istuntokohtaisesti käyttämäsi IP-osoite ovat ylläpidon tiedossa, salasanasi on SMF-ohjelman tiedossa. Ylläpito ei takaa näille tiedoille miiltään osin parempaa tietoturvaa kuin mitä SMF-ohjelmisto yleisesti tarjoaa.

Ohjelmisto ilmoittaa asettavansa omalle koneellesi tekstitiedoston, joka sisältää käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Foorumin ylläpito ei miltään osin tarkista tai takaa, että SMF-ohjelmisto toimii spesifikaatioidensa mukaisesti.


Admin
Kapea näkökulma