Ohjeita ja foorumin sääntöjä > Ylläpidon nurkka

Rekisteröityminen

(1/2) > >>

Admin:
Tervetuloa Kapealle näkökulmalle!


Tällä foorumillla kirjoitetaan ainoastaan nimimerkillä, mutta oman nimen valitseminen nimimerkiksi ei ole kiellettyä. Vain rekisteröityneillä jäsenillä on kirjoitusoikeus foorumille

Foorumille rekisteröitymiseen on kaksi vaihtoehtoista tapaa:

1. Rekisteröitymien SMF:n lomakkeen kautta edellyttää toimivan, aidolle henkilölle kuuluvan sähköpostiosoitteen ilmoittamista. Rekisteröityminen ei edellytä, että sähköpostiosoite sisältää rekisteröityjän nimen, mutta sähköpostiosoitteen antaminen sisältää implisiittisen vakuutuksen, että se kuuluu rekisteröityvälle aidolle henkilölle. Sähköpostiosoitteen voi myöhemmin vaihtaa, mutta uuden osoitteen vaatimukset ovat samat kuin rekisteröityessä. Rekisteröityminen edellyttää ylläpidon hyväksyntää, josta tulee ilmoitus sähköpostiin. Ylläpito varaa itselleen laajan oikeuden hylätä rekisteröintiyritys, jonka tietojen aitoutta pitää syystä tai toisesta kyseenalaisena tai jonka arvelee kuuluvan oikeutensa menettäneelle henkilölle. Rekisteröintiyrityksen hylkäys ei estä pyytämästä rekisteröitymistä alla esitetyllä tavalla.

2. Rekisteröitymispyyntö tekstiviestillä numeroon 046 567 9340 ei edellytä sähköpostiosoitetta, mutta tekstiviestin on tultava käytössä olevasta ja Fonectan puhelinluettelosta löytyvästä numerosta. Ennen rekisteröimistä ylläpito varmistaa kyseisestä numerosta onko toivotun fooruminimen käyttö kyseiseen liittymään liittyen hyväksyttävää. Liittymän puhelinluetteloon merkitty haltija kirjataan nimimerkin henkilöksi erilliseen käyttäjärekisteriin, joka ei ole yhteydessä internetiin. Hyväksyttävän rekisteröimisen ylläpito hoitaa pyydettyä nimimerkkiä ja toivottua aloitussalasanaa (optio, salasanan voi jättää pyytämättä ja vaihtaa myöhemmin itse) käyttäen. Näin rekisteröitynyt voi halutessaan ilmoittaa sähköpostiosoitteen, jonka yhteyttä todelliseen henkilöön ylläpito ei tarkista eikä käyttäjän anonyymiyden säilymiseen tätä kautta ylläpito ota kantaa. Ylläpito lupaa säilyttää tällä menetelmällä rekisteröityneitä koskevia tietoja huolellisesti ja luovuttaa niitä viranomaisille vain lain kiistatta vaatiessa.

Rekisteröitymisen voi halutessan peruuttaa SMF-ohjelmiston kulloisenkin version mukaisella menetelmällä. Mikäli rekisteröityminen on suoritettu tekstiviestillä, käyttäjän tiedot poistuvat erikseen ylläpidetystä rekisteristä varmuudella vain erillisella huomautuksella ylläpidolle.

Admin:
Yhdeksäntoista ensimmäistä rekisteröitymistä foorumille on hyväksytty ilman suurempia pohdintoja ja rekisteröityneistä on ollut vain hyvää sanottavaa.

Sittemmin on tullut yksinomaan rekisteröintipyyntojä, joiden IP-osoite, sähköpostiosoite ja osin myös haluttu nimimerkki ovat syystä tai toisesta oudoksuttaneet. Näihin on hakemuksiin on rutiinisti pyydetty pientä henkilökohtaista esittäytymistekstiä tai vaihtoehtoista jäsenyyshakemusta tekstiviestillä.

Yksikään ei ole palannut asiaan.

Käytäntöä muutettiin siten, että jokainen outo rekisteröityjä sai alkuun oikeuden yksityisviestintään ja pyynnön vastata jotain ylläpidolle. Kukaan ei vastannut.

Tästä lähtien ylläpito ottaa laiskemman tyylin ja rekisteröintypyynnöt tyyliin nimimerkki "vuweqaxa" osoitteesta "uqoyuyaq@asdfasdfmail.net" hylätään suoraan.

Hylätty hakija voi halutessaan käyttää vaihtoehtoista rekisteröitymistapaa: Rekisteröitymispyyntö tekstiviestillä numeroon 046 567 9340 ei edellytä sähköpostiosoitetta, mutta tekstiviestin on tultava käytössä olevasta ja Fonectan puhelinluettelosta löytyvästä numerosta.

Admin

Admin:

--- Lainaus ---Tästä lähtien ylläpito ottaa laiskemman tyylin ja rekisteröintypyynnöt tyyliin nimimerkki "vuweqaxa" osoitteesta "uqoyuyaq@asdfasdfmail.net" hylätään suoraan.
--- Lainaus päättyy ---

Yllläpito laiskistuu edelleen: IP-osoitteista 91.200.*.*  on tullut nelisensataa edellä mainitun tapaista rekiströitymisyritystä. IP 91.200 on asetettu sulkuun eikä siitä voi toistaiseksi lainkaan rekisteröityä.

Muok 8.6.2016: IP-osoitteet 46.161.*.* on liitetty edellä mainittuun kuoroon.

Admin

Admin:
Muutamia outoja rekisteröintejä on mennyt läpi kokeeksi. Koska tuohon kategoriaan kuuluvista kukaan ei ole sittemmin vieraillut palstalla saatikka inahtanut jotain, on mainitut profiilit Wapun kunniaksi poistettu.

Mikäli joku tuntee itsensä kaltoin kohdelluksi ja silti haluaa pysyä palstalla, suosittelen uutta rekisteröintipyyntöä tehostettuna lyhyellä suomenkielisellä tekstiviestillä numeroon +358 46 567 9340.

Admin

Admin:
Toistaiseksi ylläpito on hylännyt 640 rekisteröitymispyyntöä. Hyväksymisprosentti on siis 3.3%. Kaikkein tuotteliaimmat IP-osoitteet on kauan sitten suljettu pois kokonaan, muutoin kai hyväksymisprosentti olisi alle yhden.

Nyt huhtikuussa 2017 rekisteröitymisiä ei lainkaan oteta vastaan sen selvittämiseksi, onko tällaisella suomenkielisellä ilmoituksella  mitään vaikutusta rekisteröitymispyyntöien profiiliin.

admin

Suomenkielisellä ilmoituksella ei ollut mitään vaikutusta rekisteröitymispyyntöjen profiiliin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta