Ohjeita ja foorumin sääntöjä > Ylläpidon nurkka

Rekisteröityminen

<< < (2/2)

Admin:
Koska kukaan ei ole halunut rekisteröityä tekstiviestillä eli tavalla 2, kyseinen puhelin on poistettu käytöstä.

Admin

Admin:
Tähän mennessä on tullut 2424 ilmeisen höpöä rekisteröitymisyritystä. Seikka ei ylitä ylläpidon toleranssia, joten aidolle palstalle hakeutujalle (jos vaan näkis) ei aseteta lisäesteitä.

"The OVH Web Hosting Team" viestitti:

"We are pleased to confirm that your Web Hosting plan(s) have been migrated to our new datacentre.

If you notice any issues, you can consult our documentation for this operation, which is available here", missä "here" on
https://www.ovh.ie/webhosting-migration/

OVH:n touhuilla ei ole havaittu näkyviä seurauksia.

Ylläpidon nykykäsityksen mukaan palstan hoito on turvattu pariksi vuodeksi eteenpäin ja jatko ei riipu palstan aktiivisuudesta/tekstien laadusta vaan sekä ylläpidon fyysisestä ja henkisestä läsnäolosta tässä "murheiden alhossa" että vaihtoehtoisesti OVH:n halusta tehdä pidempiaikainen sopimus.

Admin

Admin:
Sen kunniaksi, että viiden tuhannen hylätyn rekisteröitymisen raja ylittyi, kerrattakoon, että " rekisteröintipyynnöt tyyliin nimimerkki "vuweqaxa" osoitteesta "uqoyuyaq@asdfasdfmail.net" hylätään suoraan."

Saavathan robot noita höpöjään postailla, mutta mahdollinen harvinainen oikeasti kirjautumishaluinen välttäköön outoja nimimerkkejä ja osoitteita.

Admin

Admin:
Ylläpitoalueella on 16837 käyttäjää odottamassa hyväksyntää. Kun viimeksi noita hyväksyntöjä oli jaossa, viidentuhannen pyrkijän joukossa ei ollut ainuttakaan järjelliseltä tuntuvaa hakemusta.

Ylläpito siirtyy uuteen moodiin: Kaikki nyt odottamassa olevat hakemukset hylätään ja uudet hyväksytään, elleivät kuulu URL-umeron perusteella hylättäviin. Ellei hyväksytty kuukauden sisällä kirjoita mitään, mikä viittaisi Suomessa ymmärrettäväksi aavistettavaan kirjoittajaan, tunnus poistetaan ja URL sulljetaan. Kaikki täysin vaienneet aikaisemmatkin rekisteröinnit puretaan nyt samalla perusteella.

admin

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta