Kirjoittaja Aihe: Kriisinhallintaa  (Luettu 15660 kertaa)

Patu

 • Jäsen
 • ****
 • Viestejä: 260
Vs: Kriisinhallintaa
« Vastaus #15 : Pe 11.08.2017, 09:55:51 »
Trump ei hoida Amerikan asioita, Trump käy jatkuvaa vaalikampanjaa. Kriisi jota hän hoitaa on hänen kannatuksensa katoaminen.
Toivottavaa on, että hän epäonnistuu siinäkin.

MrKAT

 • Vieras
Vs: Kriisinhallintaa
« Vastaus #16 : La 12.08.2017, 19:48:13 »
Putin sai sodalla jos toisella kannatustaan ylös.
Eikö Trumpia syyhytä sama (perinteinen) konsti?

mks

 • Jäsen
 • ****
 • Viestejä: 365
Vs: Kriisinhallintaa
« Vastaus #17 : Su 13.08.2017, 11:10:27 »
Putin sai sodalla jos toisella kannatustaan ylös.
Eikö Trumpia syyhytä sama (perinteinen) konsti?

Varmaan syyhyttää!

Trumpin ongelma saattaa kuitenkin olla, ettei hän ole vielä lakkauttanut "fake news" lehdistöä ja televisiota eikä rajannut somea.

Kun kulkueen aikaan ajetaan autolla ihmisjoukkoon ja presidentti osoittaa väkivaltaan "monia osapuolia", Venäjällä se menisi läpi ja ihmiset luulisivat, että joku hullu väkivaltainen internationalistidemokraatti ajoi autollaan isänmaalliseen putinilaisjoukkon kun taas USA:ssa lehdistö vuotaakin, että ajaja oli uusnatsi, joka ajoi rasistien marssin vastamielenosoittajien päälle.

Sotaretket Ukrainaan ja Syyriaan toimivat, kun on osoittaa ulkoinen vihollinen eikä vastakkaisia kantoja passaa esittää. Uhoaminen Pohjois-Korealle näyttää nostaneen Trumpin kannastusta välittömästi muutamia prosenttiyksiköitä, mutta kun aihetta voidaan eritellä myös "epäisänmaallisesti", presidentin avuttomuus on vaarassa ajan mittaan paljastua trumpilaisten filtterien läpi katselevillekin.

mks
Meiss' sama kude on kuin unelmissakin ja uni kietoo pientä elämäämme.
Shakespeare

Patu

 • Jäsen
 • ****
 • Viestejä: 260
Vs: Kriisinhallintaa
« Vastaus #18 : Su 13.08.2017, 15:00:44 »
Putinilla on kohta vaalit edessä, kannatusta täytyy saada kerättyä - Putinilaisittain vähintään 80%.
Mikä hätä Trumpilla on- vaaleihin on vielä yli 3 vuotta ja alle 50% riittää.

Trump ei ole käsittänyt valtion ja valtionpäämiehen merkitystä.

MrKAT

 • Vieras
Vs: Kriisinhallintaa
« Vastaus #19 : Su 20.08.2017, 01:35:20 »
Virginian osavaltion Charlottesvillen tapahtumat osoittautui Trumpille kohtalokkaammiksi kuin olisi arvannut.
Hänen ympäriltään republikaaneja, yritysjohtajia ja jopa kenraaleja myöten  on otettu hajurakoa, jopa erottu, koska Trumpille oli hyvin vaikeaa tuomita äärioikeisto(valkoisen vallan rasistit, uusnatsit) tuomitsematta samalla niitä vastustavat.

Ei ihme jos äärioikeisto uusnatseineen rakastaa Trumpia jahka pomonsa ovat lukeneet Trumpin rasistisesta menneisyydestä:

/Michael D'Antonio: Kun mikään ei riitä; Donald Trump ja menestyksen nälkä, Scanria Oy 2016
  (alkuteos NEVER ENOUGH, 2015)/
...
s. 113:  Vuonna 1973 liittovaltio nosti oikeusjutun Trumpeja vastaan vuokralaisten (rotu)syrjinnästä:

Oikeusministeriöön oli tullut valituksia vähemmistöjen oikeuksia ajavalta Urban League's Open Housing Centeriltä, joka oli lähettänyt valkoisia ja mustaihoisia vuokrakokelaita ottamaan selville, kuinka vuokranantajat käyttäytyivät. Valitusten seurauksena ministeriö pyysi FBI:n agentteja perehtymään Trumpin toimintaan. Tutkimus johti siihen, että oikeusministeriö haastoi perheen kiinteistöalan Trump Management Corporation -yrityksen oikeuteen väittäen, että yhtiö kieltäytyi vuokraamasta vuokranhakijoille asuntoa hakijoiden "rodun ja ihonvärin perusteella".

s.116:
Trumpin tapauksessa Pottinger oli vakuuttunut todisteista: nykyiset ja entiset Trumpin työntekijät kertoivat, että heidän oli ollut paljastettava esimiehilleen asunnonhakijan rotu ja pyrittävä saamaan mustaihoiset vuokranhakijat luopumaan aikeistaan. Eräs heistä sanoi, että Fred Trump(Donaldin isä) oli kieltänyt häntä vuokraamasta asuntoja mustille hakijoille.

Trump Plaza-hotellista eli Trumpin riveistä päätti lähteä 1990 hotellin pomo O'Donnell joka julkaisi paljastuskirjan entisestä pomostaan. S.271:

,kirjassa piirtyi kuva määräilevästä ja mahdollisesti ahdasmielisestä miehestä, joka ei suostunut lainkaan piittaamaan muista. O'Donnell kirjoitti, että ex-pomi oli todennut: "Minulla on mustaihoisia kirjanpitäjiä Trump Castlessa ja Trump Plazassa. Mustia kavereita rahoja laskemassa! Vihaan jo pelkkää ajatustakin. Minä haluaisin. että rahojani laskisivat vain pienikokoiset miehet, joilla on kipa päässä." ...
Kun Playboyn Mark Bowden haastatteli Trumpia O'Donnellin kirjan ilmestyttyä, Trump kutsui O'Donnellia "vitun luuseriksi". Hän väitti tavanneensa O'Donnellin vain muutamia kertoja vuosien varrella, mutta myönsi, että "O'Donnellin minua koskevat tarinat pitävät todennäköisesti paikkansa."


Ja kun lisäksi uusnatsit tietänevät että Hitlerin pöytäpuheet ovat olleet Trumpin yöpöydällä niin siksi ei ole ihme jos
 "HEIL HIT".. eiku "HEIL TRUMP!" huudot kaikui Charlottesvillen kadulla.
(Tuotanoin. Trumpin ei oikeastaan tarvinnut enää olla rasisti? Hänhän saattoi yksinkertaisesti narsistina olla tavattoman heikkona uusnatsien kehuihin ja imarteluihin. ;) )